diumenge, 4 de març del 2018

TALLER DE MONAS PER ELS PARES

ESPECTACULAR TALLER DE MONES AMB JORDI RODELLAS.

Aquest divendres dia 2 de Març vam tenir el plaer de poder tenir amb nosaltres a un gran professional de la xocolata com és en Jordi Rodellas.

Va fer un taller participatiu i de demostració amb els pares que va ser molt interessant perquè ens va ensenyar moltes coses.




Degustació de xocolata, va portar unes capses amb una varietat de xocolata i vam tastar per veure la diferencia de cadascun.







                                                                                                                                                   




Demostració d'a temperat, vam escalfar la xocolata a uns graus concrets i després amb una espatla els pares van poder  a-temperar la xocolata perquè baixes la temperatura per poder treballar-la.








Vàrem poder fer unes mones, agafem les dugues parts de l'ou i l'escalfem a una planxa per poder-les enganxar, després tornem a escalfar i enganxem a la base i per acabar decorem amb un pollet i queda una mona molt maca.










I per acabar unes piruletes de xocolata que
       van ser molt divertides de fer.           

Els pares van sortir molt contents d'aquest taller de xocolata i van dir que havien gaudit i s'ho havien passat molt bé amb aquesta activitat que havíem organitzant.       


A tots els pares moltíssimes gràcies per venir, això és el que ens compensa de l'esforç  i dedicació d'organitzar aquestes activitats per vosaltres.