dimarts, 7 de novembre del 2017

TAST DE VINS

Divendres 3 es va realitzar la segona activitat de pares organitzada per l'AMPA: TAST DE VINS.
Els pares socis que van gaudir d'aquest taller, van poder esbrinar i saber més sobre aquest món dels vins, que avui en dia està tan de moda. Van conèixer els diferents tipus de raïm i com s'utilitzen, els processos varis de fermentació, varietats que sorgeixen i com es classifiquen, i sobretot aprendre a distingir-los.
Van aprendre a identificar i distingir aquests vins pel color, l'aroma i pel que més agrada, el tast.😋
Va ser un  taller molt amè i també divertit, tots els assistents van quedar molt contents del que havien après en només una estona.
A través de l'Albert del CELLER SANT CELONI que es va preocupar d'ajudar l'AMPA amb aquesta activitat, es va tenir la presència d'un celler molt important de la nostra terra: 
                                                  HERÈNCIA ALTÉS.
                          👉 http://www.herenciaaltes.com/ca/home.php
De la mà de la representant del celler Amàlia Saula i del reconegut mundialment sommelier David Seijas, els assistents es van endinsar dintre d'aquest petit món dels vins. Van poder tastar i aprendre a diferenciar 6 vins del millor de la casa, 3 de blancs i 3 de negres: Garnatxa Blanca, Benufet, La Serra Blanc, Garnatxa Negra, l'Estel i per últim, un dels seus vins ja esgotats, La Peluda, tot un plaer pel paladar. I de record, una ampolla de vi per tots els assistents! 👏 Ja us informarem quan les tinguem per passar a recollir.
Volem agrair l'escola per deixar-nos el menjador. També en Jordi del Parc Natural Mediambiental de Gualba, per deixar-nos altruistament totes les copes per poder realitzar l'activitat. No ens oblidem de l'Albert del Celler San Celoni, per la seva dedicació en trobar-nos aquests mestres tan meravellosos, tot un plaer. I als pares que al final es van quedar a ajudar-nos a recollir i a deixar-ho tot llest per l'endemà.
Pròxima activitat el dia 1 de desembre, CUINA DE NADAL, esteu atents!
                                           MOLTES GRÀCIES A TOTS!!!!!