dijous, 2 de novembre del 2017

CASTANYADA

L'últim dia d'octubre com és costum, celebrem a l'escola la festa més maca de la tardor: 
LA CASTANYADA
Petits i grans surten al pati, i en germanor, comparteixen la tarda menjant castanyes i panellets, delícies típiques de casa nostra. Com no podia faltar, l'AMPA com cada any, torrem les castanyes per tots els nens i nenes de l'escola. De ben aviat, a dos quarts de tres de la tarda, ja estem preparats i amb tot muntat, per començar amb aquesta tasca  ja tradicional. Preparem graelles, cremem el bruc i tot seguit les castanyes comencen a estar torrades.




Mentrestant altres membres de l'AMPA i mares que ens van venir a ajudar, omplien paperines de castanyes calentes i preparaven els cistells per classes, perquè ningú es quedés sense.
Els primers a sortir els petits d'infantil, que acompanyats de la senyora castanyera, entre balls i jocs esperaven entusiasmats que els repartís a cadascú la seva paperina plena de castanyes. 
Ja més tard van sortir també els de primària, tots contents i amb gresca, van poder menjar-se les seves. Asseguts, corrents o jugant pel pati, així van passar la resta de la festa.



Moltes gràcies als pares col·laboradors: Marcos, Judit, Sandra, Paqui, Susanna i Ana Mari, amb la vostra ajuda ho vam tenir tot llest puntualment!